Oranje gekleurd FC Eindhoven 2 (1) naar Wouw

Net zoals er op het veld in de Keuken Kampioen Divisie er geklaagd wordt over de belofte teams moet ook Cluzona’74 er aan geloven vanavond. Het eerst elftal van FC Eindhoven dat uitkomt in de eredivisie is vrij waardoor het tweede team vanavond met maar liefst drie internationals afreist naar Wouw.

Dennis van den Eijnden, Jordany Martinus en Oualid Saadouni (aanvoerder Nederlands team) zullen aantreden tegen het team van Arno en Mark Elst. Tevens zal de samba klinken in de sporthal de Omganck want Raphina, een Braziliaanse full-prof, maar hij zal eerst voorbij Robby Smith moeten komen. Zriouil en Melvin van Bommel (keeper) sluiten ook aan vanuit het eerste team.

Ivm werk en wat last is de selectie van Jan Piel gehavend voor de wedstrijd. Michael Thijs speelt met flinke last maar die heeft al een nieuwe lies besteld op AliExpress. Captain Robin Jongeneelen zal zijn troepen goed moeten oppeppen en Arno op tijd zijn scoopie moeten geven. Op doel staat Nick Lodiers.

Of de internationals het EK in eigen land halen na vanavond is de grote vraag. In sporthal de Omganck kunnen gekke dingen gebeuren.

Na de match zal er overigens weer een donker feestje zijn met de deuntjes van de bouwradio. Iedereen is van harte welkom hierbij!
Vergeet jouw voorspelling niet te doen bij Koning Jan Piel TOTO!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *