Rullens Bike Totaal kampioen donderdagcompetitie

Na een lang en ontzettend doelpuntrijk seizoen is Rullens Bike Totaal tot kampioen van de donderdagavond gekroond. De loop- en schietoefeningen, teambuildingsactiviteiten en de vele varianten die het team zich meester heeft gemaakt hebben zijn vruchten afgeworpen.

Met attractief  pressie voetbal wist het team bijna de 200 goals te bereiken, een aantal waar de overige teams louter van konden dromen. Dat een dergelijke manier van spelen zijn tol kan eisen van de spelers in de zaal, is alom bekend. Het feit dat Rullens Bike Totaal als enige op deze unieke manier wist te spelen kan teruggeleid worden naar de stabiele én hoge opkomst van alle spelers. Het spelen in blokken van 4 spelers in combinatie met de natuurlijke fitheid zorgden voor een situatie waarin het team de tegenstanders fysiek kapot wisten te spelen.

Naast de fysieke overmacht van het team, viel ook de mentale kracht op. Meer dan eens kwamen de mannen na een ongelukkig counter op achterstand, maar zelden tot nooit betekende dit een verloren wedstrijd. De rug werd gerecht, de koppen bleven erbij en er werd alsnog uitgegaan van de eigen manier van spelen.

Tenslotte heeft het team zich gedurende de competitie meerdere speelstijlen eigen gemaakt. Wanneer de gebruikelijke vorm ontbrak én de tegenstander zich met fel verdedigen wist te verweren, kon het team terugvallen op hun plan b, de meevoetballende keeper. Met nog meer druk, nog meer schoten en nog meer initiatief wist er ook in de moeizame weken een resultaat geboekt te worden.

Na dit uitermate succesvolle seizoen is de naam Rullens niet alleen meer een begrip in de wielersport, maar ook in het zaalvoetbal!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *