Cluzona’74 wil weer simpel worden

De prijzenkast van Jan Piel werd de afgelopen jaren goed gevuld. Hij had alles onder controle en rijgde de prijzen aan elkaar. Maar vorig jaar stond daar plots weer Micie Hankiepankie Shanghai voor deur. Jan verloor de grip op de groep die te serieus werd.

Nu de te serieuze oefencampagne met enkel nederlagen werd afgesloten is voor de groep de maat vol: ze willen versimpelen en op tijd een drankje doen. Overigens is de technisch directeur het daar nog niet mee eens, hij wilt serieussss zijn.

Cluzona’74 – BE’79 2 (1-1) 1-7
De ploeg van coach Jan van Loenhout startte de voorbereiding op vrijdag 14 augustus tegen hoofdklasser BE’79. Na een goede eerste helft waar de bezoekers op 1-1 werden gehouden, brak het gebrek aan wissels de tweede helft op. Iedereen was te serieus en kreeg dorst.

Cluzona’74 – CFM/Transito (1-1) 3-1 (2×20 minuten)
In een mini-toernooi met ook nog ZVC Real Ardans speelde Cluzona’74 de eerste wedstrijd tegen CFM/Transito uit Werkendam. Met topscorer Ruben Maas terug in de selectie schoot de ploeg slecht uit de startblokken en keek het na 10 seconden al tegen een 0-1 achterstand aan. De ploeg herpakte zich hierna knap en boog deze score om naar een verdiende 3-1 overwinning. Een knappe teamprestatie tegen een team dat uitkomt in de 1e Divisie B.

Cluzona’74 – ZVC Real Ardans (1-1) 2-2 (2x 20 minuten)
Om het toernooi te winnen had Cluzona’74 aan een gelijkspel voldoende. Derde nationaler ZVC Real Ardans dicteerde de wedstrijd met snel aanvalsspel en kwam terecht op een 0-1 voorsprong. Cluzona’74 vocht zich terug in de wedstrijd en met twee goals bracht Maas zijn team weer aan de leiding. De gelijkmaker van onze zuiderburen kwam te laat en zo werd met deze 2-2 het toernooi winnend afgesloten.

Cluzona’74 – ZVV Middelburg (2-2) 3-4
In de laatste wedstrijd van de voorbereiding was hoofdklasser ZVV Middelburg de tegenstander. Cluzona’74 trad deze avond aan zonder de selectiespelers van Cluzona (veld). Zij spelen een dag later voor de landelijke beker tegen Sparta Nijkerk. In een gelijk opgaande wedstrijd waarin de thuisploeg het meeste balbezit had trokken de bezoekers uiteindelijk toch aan het langste eind. Met een mooie aanval bepaalde zij in de slotminuut de eindstand op 3-4.

Kortom, ‘simpel’ is het toverwoord de komende weken.
Volgende week start de beker waarin we simpel gaan spelen en wellicht een borrel vooraf! Als iedereen zich daar aan houdt, dan zijn we t al….

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *