Vanavond officiële start nieuwe seizoen

Na een te serieuze wisselvallige voorbereiding waarin slechts één overwinning werd geboekt tegen 1e Divsionist CFM/Transito staat vanavond de eerste officiële wedstrijd op het programma.

De ploeg van coach Jan van Loenhout neemt het in de eerste ronde van het bekertoernooi op tegen 1e-klasser ZVVR/Metsjpoint. De vraag is: Hoe simpel gaan de mannen zijn? Gaat de borrel voorafgaand door?

Topklasse C
Ook voor aankomend seizoen is Cluzona’74 weer ingedeeld in de Topklasse C (derde niveau van Nederland). Met nieuwkomers Bristol Team en ZVV Kroeven/Laboral Services BV zijn er twee extra derby’s bijgekomen. Hierdoor is er minder reistijd en kan er vooraf langer besproken worden wie we gaan schoppen en oplaaien.

In de eerste speelronde, op woensdag 9 september, trapt Cluzona’74 af in Roosendaal tegen Bristol Team, Bristol staat onder leiding van Jan Piel zijn vriend Lauwen. Hopelijk blijft hij zitten. Anders dan voorgaande jaren worden de thuiswedstrijden gespeeld op de vrijdagavond met aansluitend het nieuwe vrouwen team. Ook is er de mogelijkheid om voorafgaand een andere sport te bekijken, de handbal trainingen.

Doelstelling
Coach van Loenhout is duidelijk voor aankomend seizoen: “We moeten dit jaar meedoen om de titel. En plezier uitstralen. We hebben in de voorbereiding goede conditionele prikkels gehad voor Markske en Nokie dus iedereen is top fit’ Buiten de langdurig geblesseerde Ruard Roks is het team verder intact gebleven. Daarnaast is keeper Mounir Benaissa aangetrokken als stand-in van Nick Lodiers.

Volgende wedstrijd
Datum: Vrijdag 4 september 2020
Aanvang: 20:30 uur
Wedstrijd: ZVVR/Mestjpoint – Cluzona’74
Locatie: Sporthal Kannebuis (Halsteren)

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *