Voorbeschouwing: Brabantia – Cluzona’74

Vanavond neemt het eerste team het in de Topklasse C op tegen Brabantia 1. Na de 0-9 oor wassing vorige week tegen FC Eindhoven 2 zint de ploeg van Jan van Loenhout vanavond op revanche.

Met een uitgedunde selectie reizen de Wouwenaren vanavond af naar het verre Eindhoven. Achtereenvolgens heeft coach van Loenhout door verschillende redenen vanavond niet de beschikking over Sam Snoeijs, Guus Heijmans, Robby Smith, Aaron Dekkers, Niels Rullens en Jeroen Hack.
Daarentegen staat de terugkeer van steunpilaar Mark ‘Mini’ Elst. De rots in de branding werd vorige week nog nodig gemist in de stuurloze defensie.

Ook topscorer Ruben Maas is vanavond weer van de partij. Waar hij vorig seizoen nog 80% van de gehele doelpuntenproductie voor zijn rekening nam staat zijn teller tot op heden op slechts één goal. Wellicht is Brabantia voor hem de perfecte tegenstander om weer vertrouwen te tanken. Afgelopen seizoen nam hij namelijk in de met 7-4 gewonnen thuiswedstrijd alle zeven goals voor zijn rekening.

Ruben en Mark worden aangevuld met de vaste kern spelers die er eigenlijk altijd zijn: Robin Jongeneelen, Arno Elst, en Michael Thijs. Nick Lodiers staat vanavond weer onder de lat.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter de Wit.

Vrijdag 25 september 2020
20:10 uur
Brabantia  – Cluzona’74
Sporthal Strijp (Eindhoven)

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *