Cluzona’74 versterkt zich met Den Ouden

Het scoutingsnetwerk van Cluzona’74 heeft tijdens de Corona periode niet stilgezeten. De zoektocht naar een versterking kwam uiteindelijk uit bij een oude bekende: Maikel den Ouden komt over van VV Prinsland. In de volksmond bekend als good old Geert den Ouden flirtte al regelmatig met de Wouwse ploeg maar dit jaar is het er dan eindelijk van gekomen.

Trainer Jan van Loenhout is content: ‘Eindelijk heeft 1 van de 2 spelers, welke al jaren op mijn verlanglijstje staan, het jawoord gegeven om bij ons te komen spelen. Maikel is voor mij een speler uit te regio welke precies bij ons past, zijn voetbaltalent maar zeker zijn menselijke kant is dat waar ik van hou. Ik ben niet iemand die spelers weg kaapt bij regioteams maar als ze zelf willen komen ben ik met dit soort jongens zeer content.’

De ervaren aanvaller uit Dinteloord speelde al een seizoen met een aantal spelers bij Cluzona op het veld. De klik met mede compagnon Ruben Maas was destijds al aanwezig want Maas scoorde het recordaantal goals van 48 in dat seizoen met Geert aan zijn zijde. ‘Hopelijk kunnen we in t zaaltje ook weer lekker dat netje laten bollen’.

Arno Elst die mede bepalend is bij de vereniging is vooral van mening dat de derde helft doorslaggevend was. ‘Geert kan ook lekker zuipen dus ik was snel om. Kan zelf ook vaker op de bank plaatsnemen met mijn broer nu,’

Robby ‘Opa’ Smith is vooral blij na het lezen van zijn leeftijd: ‘ik ben blij dat kloof tussen mij en rest wat gedicht is met iemand van 30+ erbij.’

Maikel, welkom bij Cluzona’74

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *