Cluzona’74 oefent tegen FCK De Hommel

Morgenavond vrijdag 2 juli staat er een schitterend affiche op het programma in Sporthal de Omganck.
Niet de kwartfinalewedstrijd tussen België en Italië, maar de vriendschappelijke wedstrijd tussen Cluzona’74 en Eredivionist FCK De Hommel.

FCK De Hommel staat bekend door de iet wat flamboyante trainer die daar aan het roer staat, welke de meeste kennen als scheidsrechter en van de zinnen: “Stop je met je kop in de vuilnisbak, en van aay aay”.
Piet Gabriëls komt met zijn ploeg uit ‘s-Hertogenbosch op volledige oorlogssterkte naar Wouw om te worden weggespeeld door de ploeg van Jan Piel, die zelf afwezig zal zijn doordat hij zijn nieuwe thuisland moet supporteren.

FCK De Hommel is drie keer landskampioen geworden en is al jarenlang een toonaangevende club in het Nederlandse zaalvoetbal. De club wordt geleid door volkszanger John de Bever.
Verder bestaat het team uit een aantal (oud)internationals. Onder andere Adil Zouthane (34 interlands/13 goals) en Tevfik Ceyar (32 interlands/10 goals) zullen te bewonderen zijn.

De ploeg uit Wouw treed aan met negen man, en dit kunnen ze goed genoeg gebruiken aangezien de laatste wedstrijd dateert van oktober 2020.
Er mag publiek aanwezig zijn bij de wedstrijd dus kom allemaal kijken hoe Cluzona’74 de lach van Coach Piet Gabriels z’n gezicht tikt.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *